Με αρκετή ψύχρα και ασθενείς τοπικές βροχές η εθνική μας γιορτή

Η χώρα επηρεάζεται από το συνδυασμό των υψηλών πιέσεων στα βόρεια Βαλκάνια με τις χαμηλές πιέσεις που επικρατούν τόσο στην κεντρική όσο και στην ανατολική Μεσόγειο με αποτέλεσμα την επικράτηση Α-ΒΑ ρεύματος εντάσεως 4 με 6 μποφόρ. Έτσι, η φετινή 28η Οκτωβρίου θα περάσει με αρκετή ψύχρα και ασθενείς κατά κανόνα βροχές στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Την Τετάρτη και την Πέμπτη (29-30/10) τοπικές βροχές αναμένονται στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πρόσκαιρη άνοδο. Την Παρασκευή (31/10) και κυρίως το Σαββατοκύριακο (1-2/11) τα νέα στοιχεία στη εξέλιξη του καιρού θα είναι η ενίσχυση των Β-ΒΑ ανέμων ως τα 7 μποφόρ (Αιγαίο) και η μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Οι βροχές σταδιακά θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια.

Χρόνια πολλά για την εθνική μας επέτειο, φίλοι μου


Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014 



ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28-10-2014

Βόρεια Ελλάδα:
Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Άνεμοι Α-ΒΑ 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 2 έως 15 βαθμούς.

Δυτική Ελλάδα:
Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας . Άνεμοι ΝΑ έως ΒΑ 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 3 έως 18 βαθμούς.

Υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα:
Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι ΒΑ 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 6 έως 17 βαθμούς.

Αιγαίο– Κρήτη – Δωδεκάνησα:
Τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές στην Κρήτη. Άνεμοι Β-ΒΑ 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς.

Αττική:
Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Άνεμοι Β-ΒΑ 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ Θερμοκρασία από 11 έως 17 βαθμούς. 

Θεσσαλονίκη:
Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως το πρωί. Άνεμοι Α-ΒΑ 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 9 έως 14 βαθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου