Ένα ακόμα διήμερο αστάθειας

Η περιοχή μας επηρεάζεται από τον ασθενή συνδυασμό των υψηλών πιέσεων στην κεντρική Μεσόγειο με τις χαμηλές πιέσεις στην ανατολική Μεσόγειο με αποτέλεσμα την επικράτηση Δ-ΒΔ ανέμων το πολύ 5 μποφόρ. Κατά άλλα, το νέο εικοσιτετράωρο (Τετάρτη) οι συνθήκες θα είναι και πάλι ευνοϊκές για την εκδήλωση σποραδικών καταιγίδων κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα επίπεδα των τελευταίων ημερών. Με τον ίδιο καιρό θα περάσει και η Πέμπτη (11/6), αλλά την Παρασκευή (12/6) οι απογευματινές καταιγίδες θα περιοριστούν σημαντικά και η θερμοκρασία θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Το Σαββατοκύριακο (13-14/6) θα είναι αρκετά ζεστό με Β-ΒΔ ανέμους 3 με 5 μποφόρ και περιορισμένες πιθανότητες εκδήλωσης καταιγίδων το απόγευμα στα βόρεια. Τη Δευτέρα (15/6) η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο και στα ηπειρωτικά θα φθάσει τους 37 βαθμούς.

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 



ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10-6-2015

Βόρεια Ελλάδα:
Τοπικοί όμβροι και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Άνεμοι Β 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 28 βαθμούς.

Δυτική Ελλάδα:
Τοπικοί όμβροι και καταιγίδες το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι Δ-ΒΔ 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 13 έως 29 βαθμούς.

Υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα:
Τοπικοί όμβροι και καταιγίδες το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 29 βαθμούς.

Αιγαίο– Κρήτη – Δωδεκάνησα:
Τοπικοί όμβροι και καταιγίδες στην ορεινή Κρήτη το απόγευμα. Άνεμοι Δ-ΒΔ 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς.

Αττική:
Πιθανότητα τοπικών όμβρων ή καταιγίδων το απόγευμα. Άνεμοι Β-ΒΔ 3 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς. 

Θεσσαλονίκη:

Πιθανότητα τοπικών όμβρων ή καταιγίδων το απόγευμα. Άνεμοι ΒΔ 3 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου