Χαμηλές ελάχιστες και κανονικές μέγιστες θερμοκρασίες. Τσιμπημένες οι τιμές της σχετικής υγρασίας

Η χώρα αρχίζει να καλύπτεται από υψηλές πιέσεις με αποτέλεσμα τη βαθμιαία εξασθένηση των ανέμων. Την εικόνα του καιρού του νέου εικοσιτετραώρου (Πέμπτη) θα συμπληρώνουν η ηλιοφάνεια σχεδόν σε όλες τις περιοχές, οι πρωινές ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά και το μεγάλο ημερήσιο θερμομετρικό εύρος (διαφορά μεταξύ της μέγιστης και της ελάχιστης θερμοκρασίας του εικοσιτετραώρου). Την Παρασκευή (8/9) στη Δ. Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως από τις βραδινές ώρες στα ΒΔ. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι σχετικά ζεστός και υγρός με αραιές νεφώσεις και το πρωί τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 4 μποφόρ. Το Σάββατο (9/9) στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους στα ΒΔ ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν-ΝΑ ως 6 μποφόρ (Ιόνιο). Την Κυριακή (10/9) οι βροχές και καταιγίδες θα σταματήσουν και οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τη Δευτέρα (11/9) προβλέπεται νέα μεταβολή του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017



ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7-9-2017

Βόρεια Ελλάδα:
Αραιές νεφώσεις στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 30 βαθμούς.

Δυτική Ελλάδα:
Αραιές νεφώσεις στα ΒΔ. Άνεμοι ΒΔ έως ΝΔ 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 31 βαθμούς. 

Υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα:
Ηλιοφάνεια. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία από 13 έως 31 βαθμούς.

Αιγαίο – Κρήτη – Δωδεκάνησα:
Ηλιοφάνεια. Άνεμοι Β-ΒΔ 4 με 5 και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς.

Αττική:
Ηλιοφάνεια. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς. 

Θεσσαλονίκη:
Ηλιοφάνεια. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία από 15 έως 28 βαθμούς.

3 σχόλια:

  1. Τελικα ολα καλως βαινουν, και το Φθηνοπωρο μπαινει σιγα σιγα,γλυκα γλυκα κανονικος Σεπτεμβρης μεχρι στιγμης, και η εθνικη περασε στους τελικους στην Κων/πολη και με καλη εφανηση κιολας...συγχαριτηρια στα παιδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Εθνική έκανε επιτέλους το αυτονόητο. Από εδώ και πέρα, οτι παραπάνω πετύχει θα είναι υπέρβαση, με βάση τη συνολική μεχρι τώρα εικόνα της.

      Διαγραφή
  2. Άιντε και φύγαμε πάμε παιδιά( στους 16) έχει ακομη δρόμο η Εθνική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή