Μετ’ εμποδίων η άνοιξη

Ψυχρό μέτωπο που εκτείνεται από τη ΒΑ Ευρώπη ως την Αδριατική κινείται νοτιοανατολικά και το νέο εικοσιτετράωρο (Τρίτη) θα επηρεάσει πρόσκαιρα τη χώρα. Επισημαίνεται ότι οι βροχές, οι χιονοπτώσεις (ορεινά) και οι καταιγίδες (Ν-ΝΑ νησιωτικές περιοχές) θα είναι τοπικές και μικρής διάρκειας. Το μέτωπο ακολουθούν ΒΔ άνεμοι εντάσεως 5 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Την Τετάρτη (1/4), στα δυτικά και τα βόρεια δεν αποκλείεται να σημειωθούν σποραδικές βροχές τις απογευματινές-βραδινές ώρες, αλλά στην υπόλοιπη χώρα η μέρα θα είναι καλύτερη με περισσότερη ηλιοφάνεια και μέγιστες θερμοκρασίες ως τους 24 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΝΔ 4 με 6 μποφόρ. Την Πέμπτη (2/4) θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές βασικά στη ΒΑ Ελλάδα. Οι άνεμοι θα γίνουν Β-ΒΔ και η θερμοκρασία θα πέσει κυρίως στα βόρεια. Την Παρασκευή και το Σάββατο (3-4/4) η άνοιξη θα είναι και πάλι παρούσα σε όλη τη χώρα.


Καλή εβδομάδα, φίλοι μου


Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 



ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 31-3-2015

Βόρεια Ελλάδα:
Πρόσκαιρες βροχές το πρωί κυρίως στα ΒΑ. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Άνεμοι Β-ΒΔ 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση. Θερμοκρασία από 4 έως 18 βαθμούς.

Δυτική Ελλάδα:
Πρόσκαιρες βροχές νωρίς το πρωί. Άνεμοι Β-ΒΔ 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 6 έως 20 βαθμούς. 

Υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα:
Πρόσκαιρες βροχές το πρωί. Άνεμοι ΒΔ 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση. Θερμοκρασία από 6 έως 20 βαθμούς.

Αιγαίο– Κρήτη – Δωδεκάνησα:
Παροδικές βροχές και καταιγίδες. Άνεμοι Β-ΒΔ 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά Ν με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 9 έως 19 βαθμούς.

Αττική:
Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής το πρωί. Άνεμοι ΒΔ 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς. 

Θεσσαλονίκη:
Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής νωρίς το πρωί. Άνεμοι ΒΔ 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση. Θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου