Κοντά στις μέσες (κανονικές) τιμές οι θερμοκρασίες

Βαρομετρικό χαμηλό στην Ουκρανία, συνοδευόμενο από ψυχρό μέτωπο που εκτείνεται ως την περιοχή μας, κινείται ανατολικά. Με το πέρασμα του μετώπου, στη χώρα θα επικρατήσουν Β-ΒΔ άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θα πέσει η θερμοκρασία κυρίως στη Β. Ελλάδα. Τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες προβλέπονται το νέο εικοσιτετράωρο (Τρίτη) στα ηπειρωτικά (κυρίως στα ορεινά) και το Β. Αιγαίο. Την Τετάρτη (18/5) θα διατηρηθούν περίπου οι ίδιες καιρικές συνθήκες, αλλά την Πέμπτη (19/5) οι όμβροι και οι καταιγίδες θα σταματήσουν, οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Την Παρασκευή (20/5) αναμένονται Ν-ΝΑ άνεμοι και τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα. Τέλος, το Σαββατοκύριακο (21-22/5) ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ.    

Καλή εβδομάδα, φίλοι μου

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 



ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17-5-2016

Βόρεια Ελλάδα:
Τοπικοί όμβροι και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Άνεμοι ΒΔ έως ΒΑ 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση. Θερμοκρασία από 7 έως 25 βαθμούς.

Δυτική Ελλάδα:
Τοπικοί όμβροι και καταιγίδες το απόγευμα στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου. Άνεμοι Δ-ΒΔ 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 9 έως 25 βαθμούς. 

Υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα:
Τοπικοί όμβροι και καταιγίδες το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι Δ-ΒΔ 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 9 έως 27 βαθμούς.

Αιγαίο– Κρήτη – Δωδεκάνησα:
Τοπικοί όμβροι ή και καταιγίδες στο Β. Αιγαίο. Άνεμοι B-BΔ 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 26 βαθμούς.

Αττική:
Πιθανότητα τοπικών όμβρων το απόγευμα στα ορεινά. Άνεμοι B-BΔ 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 15 έως 26 βαθμούς. 

Θεσσαλονίκη:

Πιθανότητα τοπικών όμβρων το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι BΔ 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση. Θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου